Rassen vergelijken

Verbeek is leverancier van NOVOgen en Hy-line. Twee toonaangevende rassen in het legpluimvee, waarmee Verbeek een hen heeft voor iedere wens en iedere situatie. De doelstellingen van de pluimveehouder bepalen welke hen het beste past bij zijn/haar wensen en omstandigheden.

NOVOgen

NOVOgen is van oorsprong Franse genetica die Verbeek al meer dan 12 jaar in de markt verkoopt. Aan de hand van korte lijnen stuurt Verbeek op het fokdoel en dus op de wensen van de klant. Met het uitgekiende selectieprogramma is NOVOgen in staat snel te reageren op wensen vanuit de markt. Door in de fokkerij al vroeg de wens naar hennen in volière huisvesting-systemen te onderkennen is de NOVOgen-hen rustig en correct in de omgang.  Mede hierdoor doen de hennen het ook zeer goed in de biologische pluimveehouderij. Met de keuze uit vier lijnen heeft Verbeek een hen die bij iedere wens en doelstelling past.

De NOVOgen brown light en de NOVOgen White light zijn er ook voor de biologische pluimveehouderij.  De moederdieren worden volgens bio-richtlijnen gehouden.

NOVOgen Brown Light

NOVOgen Brown

NOVOgen White Light

NOVOgen White

Lees over NOVOgen Brown Light Lees over NOVOgen Brown Lees over NOVOgen White Light Lees over NOVOgen White

Hy-Line

Hy-Line is al jaren een wereldwijd toonaangevende fokkerijorganisatie in de legpluimveehouderij. Voor de Europese markt heeft Verbeek twee lijnen die aansluiten bij de markt.

Hy-Line Brown MAX

Hy-Line W-80

Lees over Hy-Line Brown MAX Lees over Hy-Line W-80