Bio

Toonaangevend binnen de biologische pluimveehouderij

Pionier binnen de sector
Na de opkomst van de biologische sector, heeft Verbeek's Bio Europe zich direct sterk gemaakt voor haar klanten door te investeren in kennis en kwaliteit op het gebied van voer, management en regelgeving. In combinatie met de juiste genetica heeft dit geleid tot een rendabele sector waar dierwelzijn, arbeidsgemak en traceerbaarheid voorop staan.

De juiste genetica
Verbeek's Bio Europe levert leghennen van NOVOGEN genetica. Het fokprogramma van NOVOGEN is gebaseerd op het Natural Concept. Doordat NOVOGEN de jongste en eerste fokorganisatie is die hun zuivere lijnen in groepshuisvesting geplaatst hebben, is er direct een plus op het gedrag en incasseringsvermogen van de hen gecreëerd.

Hoogwaardige opfok
Naast de juiste genetica heeft Verbeek's Bio Europe een grote pool met biologische opfokbedrijven met gedreven opfokkers in haar bestand. Na uitkomst op de broederij begeleiden de technisch specialisten de opfokkoppels van eendagskuiken tot legrijpe hen. De Nivo Varia-opfoksystemen

resulteren in een beweeglijke hen met een goed nestgedrag. Een uniform opfokconcept wat betreft licht-, vaccinatie- en voerprogramma's en de professionele opfokkers doen de rest. Alle opfokbedrijven van Verbeek’s Bio Europe zijn EU-gecertificeerd.

De juiste partner
Met Verbeek's Bio Europe heeft u als biologische pluimveehouder niet alleen een hennenleverancier in huis. Als partner willen wij samenwerken aan uw resultaat. Verbeek's Bio Europe is nauw betrokken bij de totstandkoming van de nationale en internationale biologische

ontwikkelingen en regelgeving. Daarnaast hebben wij technisch specialisten in huis die uw koppel leghennen begeleiden naar een goed resultaat. Onze opfokkoppels worden regelmatig bezocht door een gespecialiseerde BIO dierenarts. Samen met diverse voerpartners streven wij naar een optimaal rendement.