Toonaangevend binnen de biologische pluimveehouderij

 

Pionier binnen de sector

Na de opkomst van de biologische sector, heeft Verbeek's Bio Europe zich direct sterk gemaakt voor haar klanten door te investeren in kennis en kwaliteit op het gebied van voer, management en regelgeving. In combinatie met de juiste genetica heeft dit geleid tot een rendabele sector waar dierwelzijn, arbeidsgemak en traceerbaarheid voorop staan.

De juiste genetica

Verbeek's Bio Europe levert leghennen van NOVOgen genetica. Het fokprogramma van NOVOgen is gebaseerd op het Natural Concept. Doordat NOVOgen de jongste en eerste fokorganisatie is die hun zuivere lijnen in groepshuisvesting geplaatst heeft, is er direct een plus op het gedrag en incasseringsvermogen van de hen gecreëerd.

Hoogwaardige opfok

Naast de juiste genetica heeft Verbeek's Bio Europe een grote pool met biologische opfokbedrijven met gedreven opfokkers in haar bestand. Na uitkomst op de broederij begeleiden de technisch specialisten de opfokkoppels van eendagskuiken tot legrijpe hen. De Nivo Varia-opfoksystemen resulteren in een beweeglijke hen met een goed nestgedrag. Een uniform opfokconcept wat betreft licht-, vaccinatie- en voerprogramma's en de professionele opfokkers doen de rest. Alle opfokbedrijven van Verbeek’s Bio Europe zijn EU-Bio gecertificeerd.
 

De juiste partner

Met Verbeek's Bio Europe heeft u als biologische pluimveehouder niet alleen een hennenleverancier in huis. Als partner willen wij samenwerken aan uw resultaat. Verbeek's Bio Europe is nauw betrokken bij de totstandkoming van de nationale en internationale biologische ontwikkelingen en regelgeving. Daarnaast heeft Verbeek technisch specialisten in huis die uw koppel leghennen begeleiden naar een goed resultaat. Onze opfokkoppels worden regelmatig bezocht door een gespecialiseerde BIO dierenarts. Samen met diverse voerpartners streeft Verbeek naar een optimaal rendement.

Tijn
Somers
Bas
Bomers
Peter
Venhuis
Carly
de Bresser
Bernd
Habe
Ton
Boerkamp
Neele
Frerichs
Niek
van Lin
Harm Jan
Ploeg
Walter
Coosemans
Nick
Timmer
Wilco
van de Kuilen
Herman
Brus
Henry
Versteeg
Teunie
Brons
Huub
Schurink

Binnenkort één van onze specialisten spreken?

Tijn Somers
Operationeel teamleider en Accountmanager Zuid NL
Bas Bomers
Operationeel teamleider en Accountmanager Deutschland
Peter Venhuis
Operationeel teamleider en Accountmanager Noord NL
Carly de Bresser
Accountmanager Zuid Nederland
Bernd Habe
Accountmanager Deutschland
Ton Boerkamp
Accountmanager Noord NL
Neele Frerichs
Accountmanager Deutschland
Niek van Lin
Accountmanager Zuid Nederland
Harm Jan Ploeg
Accountmanager Noord NL
Nick Timmer
Accountmanager Deutschland
Walter Coosemans
Accountmanager België en Luxemburg en Opfokbegeleider
Wilco van de Kuilen
Opfokbegeleider en Specialist BIO
Herman Brus
Algemeen directeur
Henry Versteeg
Export Manager
Teunie Brons
Klantenservice
Huub Schurink
Klantenservice
* verplichte velden