Kwaliteit, welzijn, duurzaamheid

 

 

Kwaliteitsborging

Kwaliteit staat bij Verbeek hoog in het vaandel. Door gebruikmaking van verschillende kwaliteitssystemen zorgen we voor wettelijke borging, goede procesbeheersing en bewaken we continue de kwaliteit van onze aanpak. Audits door onafhankelijke, controlerende instanties zorgen voor duidelijkheid en praktische oplossingen binnen onze bedrijfsvoering en bij onze opfokkers.

Verbeek voldoet aan alle wettelijk eisen met betrekking tot het broeden en leveren van kuikens en hennen in de reguliere en biologische pluimveehouderij. Onze organisatie beschikt over de SKAL, KAT, NATURLAND, VLOG en IKB-certificaten.

Dierenwelzijn en Duurzaamheid: onze toewijding

Bij Verbeek is het welzijn van dieren en duurzaamheid meer dan een prioriteit; het zijn waarden die we koesteren. Onze toewijding komt tot uiting in strikte protocollen en voortdurende trainingen, waarbij onze teams regelmatig worden bijgeschoold in onder andere Animal Welfare.

We zijn voortdurend bezig met strategische initiatieven die gericht zijn op duurzaamheid in onze productie en bij onze lokale partners. Onze focus ligt daarbij op voedselveiligheid, dierenwelzijn, traceerbaarheid en het creëren van goede arbeidsomstandigheden.

 

Meer weten? neemt u dan contact op met een van onze  medewerkers