Historie: toegewijde partner met passie voor pluimvee

 

In 1963 begon Verbeek als een bescheiden familiebedrijf. Met een hart vol toewijding en een visie voor groei, maakte het bedrijf een sterke ontwikkeling door en werd het in 2001 onderdeel van Cebeco. In de jaren daarna kreeg Verbeek verschillende aandeelhouders: eerst AgruniekRijnvallei, gevolgd door Group Grimaud, en in 2021 werd Verbeek onderdeel van de EW Groep. Sinds 2024 hebben we een nauwe samenwerking met Ter Heerdt en zijn alle productieactiviteiten, inclusief broedeieren, eendagskuikens en 17-weekse hennen, ondergebracht bij Ter Heerdt & Verbeek Productie B.V.

 

Door de jaren heen heeft Verbeek een sterke naam opgebouwd en een eigen stempel gedrukt op de legpluimveesector. Als toeleverancier waar toegewijde mensen met een diepe passie voor pluimveehouderij en een schat aan kennis werkzaam zijn.

 

De weg naar succes is gevormd door onze unieke werkwijze, waarin kwaliteit, transparantie, vertrouwen en nauwe samenwerking met onze klanten en partners centraal staan. Dit heeft Verbeek gebracht naar waar het vandaag staat: een bedrijf dat voortdurend met open vizier naar ontwikkelingen in de markt en behoeften van onze klanten kijkt.

 

Meer weten over de rassen van Verbeek? klik dan hier 

Onze medewerkers vertellen u graag meer. Kijk voor onze accountamanger in uw regio op onze teampagina.