Over Verbeek

Samenwerken voor resultaat ....

Vanuit het hart van de Nederlandse legpluimveehouderij in Lunteren opereert Verbeek Broederij en Opfok. Verbeek levert broedeieren, kuikens en jonge leghennen aan legpluimveehouders in en buiten Europa. In de polder bij Zeewolde staat Verbeek’s professionele broederij.

Verbeek maakt zich sterk voor uw streven naar topresultaat. Uw klantwensen staan altijd centraal in onze bedrijfsvoering. De keuze voor henrassen is bij Verbeek gebaseerd op het beste genetische potentieel. Vandaar de keuze voor Novogen. Op managementvlak willen we de beschikbare know how binnen Verbeek graag met u delen. Uiteraard waar u dat binnen uw bedrijfsvoering wenst. Verbeek werkt nauw samen met onafhankelijke partners, gespecialiseerd op hun vakgebied.

Op deze wijze werken gepassioneerde Verbeekteams samen met pluimveehouders aan een duurzaam bedrijfsmanagement. Met altijd de nadruk op diergezondheid, wet- en regelgeving, voedselveiligheid en hygiëne, zoals doorgevoerd binnen de hele Verbeekorganisatie (NEN ISO 9001 gecertificeerd). 

 

Ontdek ons productieproces

Bekijk in deze video ons hele proces van het opfokken van ouderdieren tot en met het uitleveren van leghennen.


Verbeek magazine

In ons Verbeek magazine vindt u u alle ins en outs over onder andere onze visie, ouderdieren, de broederij, opfok, leghennen, biologisch, klantenservice, kenniscentrum, genetica, onze producten en ons team!

Verbeek heeft geen exportactiviteiten in de volgende landen: Noord Korea, Soedan, Syrië, Iran en Cuba.

Download hier het Verbeek magazine > >

 

 

 

 

Meer weten?

  • Verbeek's visie: Groei door productleadership en innovatie.
  • Verbeek's missie: Als broederij en opfokorganisatie onderscheidende genetica en zootechnisch management leveren voor de pluimveehouderij.
  • Verbeek's waarden in één zin: Als broederij- en opfokorganisatie een innoverend partner van de legpluimveehouder zijn door het leveren van kwaliteit met een team van mensen met passie voor de pluimveesector..