Over Verbeek

Samenwerken voor resultaat ....

Vanuit het hart van de Nederlandse legpluimveehouderij in Lunteren opereert Verbeek Broederij en Opfok. Verbeek levert broedeieren, kuikens en jonge leghennen aan legpluimveehouders in en buiten Europa. In de polder bij Zeewolde staat Verbeek’s professionele broederij.

Verbeek maakt zich sterk voor uw streven naar topresultaat waarbij klantwensen altijd centraal staan in onze bedrijfsvoering. Met de NOVOGEN genetica heeft Verbeek het beste potentieel in huis. Op managementvlak willen we de beschikbare know how binnen Verbeek graag met u delen. Uiteraard waar u dat binnen uw bedrijfsvoering wenst.  Daarnaast werkt Verbeek nauw samen met onafhankelijke partners voor transport en veterinaire zaken, gespecialiseerd op hun vakgebied.

Op deze wijze werkt een gepassioneerd Verbeekteam samen met pluimveehouders aan een duurzame bedrijfsvoering. Met altijd de nadruk op diergezondheid, wet- en regelgeving, voedselveiligheid en hygiëne, zoals doorgevoerd binnen de hele Verbeekorganisatie (NEN ISO 9001 gecertificeerd).

Ontdek ons productieproces

Bekijk in deze video ons hele proces van het opfokken van ouderdieren tot en met het uitleveren van leghennen.

Verbeek magazine

In ons Verbeek magazine vindt u u alle ins en outs over onder andere onze visie, ouderdieren, de broederij, opfok, leghennen, biologisch, klantenservice, kenniscentrum, genetica, onze producten en ons team! Verbeek heeft geen exportactiviteiten in de volgende landen: Noord Korea, Soedan, Syrië, Iran en Cuba.

Download hier het Verbeek magazine

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief.

* verplichte velden

Visie

Groei door produktleadership en innovatie...

Wereldwijd neemt de wereldbevolking toe. De eierconsumptie wereldwijd stijgt. Dat biedt mogelijkheden, ook voor Verbeek. Tegelijkertijd verandert de (agrarische) wereld zeer snel. Wet- en regelgeving, internationalisering van de voer- en eiermarkt, schaalvergroting op  pluimveebedrijven, milieue-eisen: het zijn onderwerpen/uitdagingen waarmee ook Verbeek in de toekomst steeds vaker te maken krijgt en waar steeds innovatiever mee om dient te worden gegaan.

Als ketenbeheerder wil Verbeek zich blijvend onderscheiden binnen de Europese markt. Rode draad in de bedrijfsvoering is het topresultaat voor de legpluimveehouder door productleaderschip. Actieve participatie van Verbeek gepassioneerde teams binnen de sector zorgen daarbij voor innovatiemogelijkheden en productontwikkeling.

Missie

Verantwoordelijk en onderscheidende genetica en zootechnisch management

Verbeek beschouwt het als haar missie om het best beschikbare genetisch potentieel aan de klant te bieden; de Novogengenetica. Door Verbeek's innovatie, know how en management op het gebied van broeden, opfokken en productie kan de klant bovendien optimaal profiteren van het genetisch potentieel van de hen.

Opererend tussen fokkerij, legpluimveehouder en uiteindelijk retail voelt Verbeek, als broederij en opfokorganisatie, zich zeer verantwoordelijk voor diergezondheid en - welzijn, biosecurity en hygiëne. Ze stelt daarom de hoogste eisen aan zichzelf en aan haar leveranciers. Dit heeft geresulteerd in certificatie NEN ISO, Voedselveiligheid certificering.

Verbeek's waarden

Verbeek streeft naar kwaliteit en rendement voor de klant. Verbeeks ondernemerschap gaat altijd gepaard met wettelijke, sociale en milieu eisen, zoals binnen de Verbeekorganisatie o.a. vastgelegd in de NEN-ISO / HACCP certificering.

Door de samenwerking met Groupe Grimaud heeft Verbeek invloed op de fokdoelen, zodat het genetisch potentieel continue aansluit op de markt. Door innovatie blijft onze organisatie zich bovendien onderscheiden op zoötechnisch en veterinair vlak.