‘Zorgen voor een zo optimaal mogelijk afleverproces’Publicatiedatum: 02-02-2015

Om onze klanten behulpzaam te zijn bij het afleveren en opzetten van hun nieuwe koppel hennen, is er binnen Verbeek een zogenaamde ‘aflevercoördinator’ actief. Wat doet de aflevercoördinator precies? Kwaliteitsmanager Marcel Berendsen vertelt hoe Verbeek zorgt voor een zo optimaal mogelijk afleverproces.

“Onze aflevercoördinators zorgen op de dag van afleveren ervoor dat de hennen door de losploeg op een efficiënte manier op de juiste plaats in de stal worden gebracht en gelost”, legt Marcel Berendsen uit. “De kwaliteit en manier van lossen staan hierbij voorop. Daarnaast zorgt hij er voor dat de juiste aantallen hennen in de juiste stal terecht komen.” Voor en tijdens het afleveren worden de wensen m.b.t. het opzetten van de hennen goed met de klant afgestemd. Daarbij wordt nauw samengewerkt met de chauffeurs van het transportbedrijf en de medewerkers van de losploeg. Dit, met als uiteindelijke doel een zo optimaal mogelijk afleverproces.

Berendsen: “Na het afleveren zorgen we er voor dat het juiste aantal afgeleverde hennen in combinatie met de andere beschikbare informatie bij de Verbeek-administratie en bij de bij de klant betrokken accountmanager terecht komt.” Het op de juiste manier afleveren van hennen is volgens Verbeek van groot belang. Daarom zet ze ook bij het afleveren van haar eigen vermeerderingsdieren standaard de aflevercoördinator in. Berendsen: “Klanten kunnen, in overleg met hun accountmanager, bij het bestellen van nieuwe hennen specifieke wensen ten aanzien van het afleveren kenbaar maken.”
 

Deel dit bericht

Overige berichten

> ‘’Licht….over of onder belicht? ’’
> ‘’Een Bio ei van Knook, die wil je toch ook! ’’
> ‘’Transitiemanagement –Investeer in groei en ontwikkeling tijdens de opfok!’’
> Vacature medewerk(st)er financiële administratie
> Bedrijfsreportage familie Klaassen uit Barneveld
> ‘’Transitiemanagement - optimale start door transparantie’’
> Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)
> Biologisch legpluimveehouder Teun van Maanen tevreden over nieuwe stal en NOVOgen Brown Light resultaten
> Licht tijdens het broedproces verbetert kuikenkwaliteit en stressgedrag