Wisseling van aandeelhouders Verbeek, een logische stapPublicatiedatum: 13-04-2016

Op 12 april jl. hebben de leden van AgruniekRijnvallei unaniem goedkeuring gegeven om de aandelen van AgruniekRijnvallei in Verbeek over te dragen aan ‘Genesis Investment’. ‘Genesis Investment’ is een investeringsmaatschappij van Frédéric Grimaud en managementleden van Verbeek en Novogen. Groupe Grimaud blijft eveneens aandeelhouder in Verbeek. AgruniekRijnvallei blijft een belangrijke voerpartner voor Verbeek in de toekomst en op die wijze intensief samenwerken met Verbeek.

AgruniekRijnvallei wil zich met deze strategische keuze focussen op haar kernactiviteiten te weten voer, plant en winkels. Een logische strategische keuze omdat Verbeek met haar internationale ontwikkeling steeds minder aansloot op de kernactiviteiten van AgruniekRijnvallei.

Voor Verbeek is het een logische vervolgstap in de stevige noodzakelijke veranderingen die de laatste jaren in de organisatie zijn doorgevoerd. Het verder internationaliseren en het bouwen van een organisatie om efficiënt en flexibel te kunnen opereren met een duidelijke focus op haar kernactiviteiten hebben de basis gelegd voor het vertrouwen van de nieuwe aandeelhouders in Verbeek.

Verbeek is blij met deze wisseling van aandeelhouders. De nieuwe aandeelhoudersstructuur betekent een sterke betrokkenheid van Group Grimaud, Frédéric Grimaud en managementleden van Verbeek en Novogen bij de verdere ontwikkeling van Verbeek en haar producten. Met name deze betrokkenheid is van cruciaal belang om kwalitatief de beste producten te kunnen blijven leveren in de verschillende Europese markten. Dit geeft nieuwe mogelijkheden voor groei van het bedrijf Verbeek.

Voor meer informatie, klik hier.

 

Deel dit bericht

Overige berichten

> ‘’Licht….over of onder belicht? ’’
> ‘’Een Bio ei van Knook, die wil je toch ook! ’’
> ‘’Transitiemanagement –Investeer in groei en ontwikkeling tijdens de opfok!’’
> Vacature medewerk(st)er financiële administratie
> Bedrijfsreportage familie Klaassen uit Barneveld
> ‘’Transitiemanagement - optimale start door transparantie’’
> Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)
> Biologisch legpluimveehouder Teun van Maanen tevreden over nieuwe stal en NOVOgen Brown Light resultaten
> Licht tijdens het broedproces verbetert kuikenkwaliteit en stressgedrag