Open dag van Kruistum de Greef

Publicatiedatum: 01 augustus 2023

Wij zijn verheugd om u op de hoogte te brengen van de recente succesvolle open dag bij familie van Kruistum - de Greef. Het was een evenement vol enthousiasme en positieve energie, waarbij zowel buurtbewoners als mensen uit de pluimveesector een unieke kans kregen om een kijkje te nemen in de nieuwe biologische opfokstal en de bijbehorende innovatieve ontwikkelingen. En dit alles onder het genot van een stralende dag, een hapje en een drankje.

De nieuwe stal biedt plaats aan 25.000 biologische opfokhennen en is ingericht met de nieuwe Hellmann Pro Motion volière. Dit volière systeem bevat een geïntegreerd oplierplateau voorzien van drinkwater.

Vanwege de aangescherpte emissiewetgeving is de opfoksector gedwongen om bij aanschaf van nieuwe stalinrichting meer mestbandoppervlak te creëren. Met dit type volière wordt voldaan aan de huidige emissiewetgeving met behoud van de trainingseigenschappen die we gewend zijn van de Nivo Varia opfok.

De Nivo Varia opfok is al jaren verbonden aan de kwaliteitsaanpak van het Verbeek Opfokconcept.

Door de plateaus samen met de waterlijnen wekelijks te verhogen leren de kuikens op een natuurlijke wijze het bewegen tussen de verschillende leeflagen.

Meerdere betrokken bedrijven van dit bouwproject namen deel aan deze open dag. Zo was er veel interesse in het nieuwe systeem, de warmtewisselaar, voerinstallatie en installatie techniek. De experts stonden paraat om vragen te beantwoorden en waardevol advies te geven aan iedereen die geïnteresseerd was, ook op het gebied van beleid, regelgeving en bedrijfsontwikkeling.

Na afloop kregen de bezoekers een heerlijke boeren notensnack mee naar huis, beschikbaar gesteld door Heuvelrug Noten en Zuidvruchten, de neventak van de familie van Kruistum – de Greef.

Verbeek Broederij en Opfok en de familie van Kruistum - de Greef willen graag hun dank uitspreken aan alle bezoekers die de open dag tot een groot succes hebben gemaakt. Hun aanwezigheid, interesse en positieve feedback hebben bijgedragen aan een onvergetelijke dag.

Overige berichten

Geboorte nieuws!

01 augustus 2023 - De broederij in Elsendorp, onderdeel van Verbeek Broederij en Opfok, heeft haar eerste   kuikens voor Verbeek uitgebroed. Dit is een buitengewone...
Lees meer

NOVOgen Brown Light Bio

01 augustus 2023 - Ook onze biologische NOVOgen Brown Light Bio kippen hebben een buitengewone prestatie geleverd die wij graag met jullie delen. 
Lees meer

Uitbreiding van het gedreven verkoop team van Verbeek

01 augustus 2023 - Uitbreiding van het gedreven verkoop team van Verbeek Verbeek heeft haar verkoopteam versterkt met twee nieuwe gezichten. Voor het noorden is...
Lees meer