Novogen-genetica positief ontvangen in Europese landenPublicatiedatum: 02-02-2015

Een maand na het nieuws dat Groupe Grimaud een aandeel in Verbeek heeft genomen, kwamen de Europese verkoopteams van Verbeek op woensdag 21 januari bij elkaar in Ede. Hoewel er tussen de Europese landen nog behoorlijke verschillen zijn in huisvesting en management, werd al snel duidelijk dat de Novogen-genetica op alle facetten positief ontvangen wordt. In Italië zijn de eigewichten extreem goed en in Polen en Duitsland zijn de klanten zeer te spreken over het incasseringsvermogen en de leefbaarheid van de hen. In Nederland en Spanje zien we goede legproducties in combinatie met een makkelijk gedrag. Dat zegt wat over het aanpassingsvermogen van de Novogen-hennen.
 

Tijdens de bijeenkomst werden zowel het personeel van Verbeek als de Europese verkoopteams bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen. Dit gebeurde o.a. door Frederic Grimaud (President en CEO Groupe Grimaud), Martin Grift (CEO AgruniekRijnvallei), Herman Brus (Algemeen Directeur Verbeek Broederij en Opfok), Mickael Le Helloco (Managing Director Novogen) en Christophe Paté (International Business Development Manager Novogen). Centraal stond het thema ‘Samenwerken voor resultaat’. De tweede dag werden door de verschillende Europese teams de verkoopresultaten en de ervaringen met Novogen hennen aan elkaar gepresenteerd.

Foto: De Verbeek EU sales teams; opnieuw een voorbeeld van samenwerken aan resultaat!

Technische know-how

Mede door de technische know-how van Verbeek, zijn er in twee jaar tijd solide EU-marktaandelen opgebouwd. Dit biedt perspectief voor de toekomst, zeker nu de samenwerking tussen Verbeek en Novogen in de verschillende markten nog verder geïntensiveerd wordt. Het uitwisselen van markt- en productinformatie zijn daarbij een belangrijke sleutel tot het succes van het fokprogramma en daarmee van groot belang voor het resultaat en de keuzevrijheid van de pluimveehouder.   

Deel dit bericht

Overige berichten

> ‘’Licht….over of onder belicht? ’’
> ‘’Een Bio ei van Knook, die wil je toch ook! ’’
> ‘’Transitiemanagement –Investeer in groei en ontwikkeling tijdens de opfok!’’
> Vacature medewerk(st)er financiële administratie
> Bedrijfsreportage familie Klaassen uit Barneveld
> ‘’Transitiemanagement - optimale start door transparantie’’
> Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)
> Biologisch legpluimveehouder Teun van Maanen tevreden over nieuwe stal en NOVOgen Brown Light resultaten
> Licht tijdens het broedproces verbetert kuikenkwaliteit en stressgedrag