NOVOgen Brown Light Bio

Publicatiedatum: 01 augustus 2023

Ook onze biologische NOVOgen Brown Light Bio kippen hebben een buitengewone prestatie geleverd die wij graag met jullie delen. 

NOVOgen Brown Light Bio

Op het biologische bedrijf van de familie Dierink in Getelo (DE) hebben onze dames in 91 weken maar liefst 436 eieren gelegd per opgezette hen. Ook De familie Folmer uit Lunteren heeft eveneens een geweldige prestatie weten te  leveren door met een gemiddelde voeropname van 123 gram per hen maar liefst 433 eieren te produceren met hun 90 weken oude kippen! Iedereen van harte proficiat met deze mooie resultaten.

NOVOgen Brown Light BIO

  • Hoog aantal sorteerbare M & L eieren
  • Ei gewicht snel boven 53 gram door tot 60 gram
  • Zeer scherpe voeropname 120 – 125 gram
  • Lage voerkosten per geproduceerd ei
  • Excellente ei kwaliteit
  • Lage uitval
  • Goede bevedering
  • Prettig in gedrag, weinig stress in de stal

Deze indrukwekkende legprestatie is het resultaat van nauwgezette samenwerking en toegewijd vakmanschap van zowel onze klant als onze pluimveespecialisten binnen Verbeek.

We willen graag onze dankbaarheid uitspreken aan ons toegewijde team en aan al onze gewaardeerde klanten. Zonder jullie steun en vertrouwen zouden we deze opmerkelijke prestatie niet hebben kunnen bereiken. Samen zetten we ons in voor voortdurende groei en succes.

Mocht u vragen hebben over onze NOVOGEN kippen, hun legprestaties of andere aspecten van onze broederij en opfok, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te helpen en u van de beste service te voorzien.

 

Overige berichten

"Efficiëntie behalen in groot netwerk"

25 november 2023 - Herman Brus ziet mogelijkheden voor efficiëntie en groeipotentie voor Verbeek Broederij en Opfok in Nederland, België en Duitsland met Novogen...
Lees meer

Intensieve samenwerking Ter Heerdt en Verbeek

03 oktober 2023 - Per 1 januari 2024 gaan Verbeek en Ter Heerdt een intensieve samenwerking aan inzake de productie van broedeieren, ééndagskuikens en 17 weekse...
Lees meer

Open dag van Kruistum de Greef

01 augustus 2023 - Wij zijn verheugd om u op de hoogte te brengen van de recente succesvolle open dag bij familie van Kruistum - de Greef. Het was een evenement vol enthousiasme...
Lees meer