Geboorte nieuws!

Publicatiedatum: 01 augustus 2023

De broederij in Elsendorp, onderdeel van Verbeek Broederij en Opfok, heeft haar eerste   kuikens voor Verbeek uitgebroed. Dit is een buitengewone mijlpaal voor ons bedrijf en we zijn blij om de geboorte van de eerste Verbeek kuikens met u te delen!

 

Het zijn prachtige kuikens geworden, dankzij onvermoeibare inzet van ons vakbekwame team. Deze eerste kuikens vormen het bewijs van ons voortdurende streven naar topkwaliteit en innovatie binnen de pluimveesector.

Bij Verbeek Broederij en Opfok staat kwaliteit altijd op de eerste plaats. We blijven ons onverminderd inzetten om het broedproces verder te verfijnen en te innoveren, zodat we onze klanten de allerbeste resultaten kunnen garanderen. We zijn vastbesloten om een voortrekkersrol te vervullen in de pluimveesector en blijven streven naar uitmuntende broedresultaten en opfokmogelijkheden.

 

 

 

 

Overige berichten

Open dag van Kruistum de Greef

01 augustus 2023 - Wij zijn verheugd om u op de hoogte te brengen van de recente succesvolle open dag bij familie van Kruistum - de Greef. Het was een evenement vol enthousiasme...
Lees meer

NOVOgen Brown Light Bio

01 augustus 2023 - Ook onze biologische NOVOgen Brown Light Bio kippen hebben een buitengewone prestatie geleverd die wij graag met jullie delen. 
Lees meer

Uitbreiding van het gedreven verkoop team van Verbeek

01 augustus 2023 - Uitbreiding van het gedreven verkoop team van Verbeek Verbeek heeft haar verkoopteam versterkt met twee nieuwe gezichten. Voor het noorden is...
Lees meer